TMAX SX Sport Edition

Je werkt hard. Je speelt hard. En je verdient het allerbeste in je leven. Daarom moet je absoluut de ultieme sportieve scooter van Yamaha uitproberen: de TMAX SX Sport Edition. Maak je dromen waar TMAX SX Sport Edition (externe link naar Yamaha configurator)

Miniatuurafbeelding

Mijn stad. Mijn sport. Mijn overwinning.

Dit vlaggenschip van de maxiscooters, uitgerust met een exclusieve Akrapovič-uitlaat die de kwaliteit en exclusiviteit ervan benadrukt, is gebouwd om de meest dynamische sportieve rijervaring te bieden. Om de toonaangevende status van de TMAX te benadrukken, is deze uitgerust met een sportscherm en kentekenplaathouder, en zijn er speciale kleuropties beschikbaar.

Je hebt ook de zekerheid dat de TMAX SX Sport Edition wordt geleverd met alle geavanceerde technologie die je nodig hebt om de stad naar je hand te zetten, zoals D-MODE, TFT-instrumenten, sleutelloze bediening en TCS.

Overzicht

  • Krachtige 530cc tweecilinder-in-lijn
  • Lichtgewicht aluminium chassis voor optimale wendbaarheid
  • Yamaha D-MODE
  • ‘Smart Key’ starten zonder sleutel
  • Monocross-achterdraagarm
  • Traction Control Systeem (TCS)

Volledige eigenschappen & Technische specificaties (externe link naar Yamaha website)

TMAX SX Sport Edition

Met de TMAX SX Sport Edition tillen de ontwerpers van Yamaha de rijervaring met een motorscooter naar een geheel nieuw niveau. Bekijk uit elke hoek

Phantom Blue

Sword Grey

Vanaf 13.199,00 €

Volledige prijsinformatie

TMAX SX Sport Edition Sword Grey

13.199,00 €

Aanbieding onderworpen aan onze algemene verkoopvoorwaarden en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Prijzen zijn indicatief en kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaand bericht. Deze prijzen zijn exclusief de afleveringsvergoeding van € 120,00 inclusief BTW (125cc: € 90,00 / 50cc: € 50,00).

TMAX SX Sport Edition Phantom Blue

13.399,00 €

Aanbieding onderworpen aan onze algemene verkoopvoorwaarden en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Prijzen zijn indicatief en kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaand bericht. Deze prijzen zijn exclusief de afleveringsvergoeding van € 120.00 inclusief BTW (125cc: € 90.00 / 50cc: € 50.00).