Racen is al vanaf de dag dat de fabriek op 1 juli 1955 werd opgericht een integraal onderdeel van Yamaha’s DNA. Om Yamaha’s lange en roemruchte Grand Prix-racegeschiedenis te vieren, heeft het bedrijf een World GP 60 Anniversary kleurstelling gecreëerd voor de 2022 R1-, R7-, R3- en R125-modellen.

 

Net als Yamaha’s beroemde machine waarmee het wereldkampioenschap wordt gewonnen, zijnde World GP 60 Anniversary R1, R7, R3 en R125 voorzien van een zuiver wit kuipwerk met een sterke horizontale rode streep en witte verticale lijnen die het rode speedblock vormen. Deze authentieke kleurstelling voor racemotoren heeft een geheel rood voorspatbord en goudkleurige wielen, net als de winnende fabrieksmotoren van Yamaha. Deze tijdloze look wordt aangevuld met een gele voornummerplaat, een Anniversary-embleem en een rode streeplangs de bovenkant van de brandstoftank en de achterkant.

 

Naast de informatie die u kunt lezen in bijgaand persbericht (PDF) welke op het embargo moment is uitgestuurd, kunt u het volledige assortiment ontdekken op onze website:

https://www.yamaha-motor.eu/be/nl/products/motorcycles/supersport/