• Brusselsesteenweg 470, 9230 Wetteren
  • 09/366.06.61
  • Brusselsesteenweg 470, 9230 Wetteren
  • 09/366.06.61

WELKOM BIJ MOTOTECH

Niets kan onze kennis en ervaring evenaren.

We stellen het op prijs dat U de tijd te neemt om onze website te bezoeken. Ons doel is om U een interactieve rondleiding te geven door onze nieuwe en gebruikte motorfietsen, evenals u desgewenst een offerte te geven, een afspraak te plannen of een overname te doen De zoektocht naar een passende  motorfiets is gevuld met hoge verwachtingen. Ongetwijfeld, heeft dat veel te maken met de voertuigen die u overweegt, maar bij Mototech, vinden we dat u ook mooie verwachtingen voor uw dealer moet hebben.

 — Het Mototech-team

 

Door onze lange ervaring en training zijn we de gepaste kandidaat om u motorfiets veilig en correct te onderhouden. Onze kennis ,die we grotendeels opgedaan hebben in de diverse motorsport kampioenschappen, zowel nationaal als internationaal, komt uitstekend van pas om u een correcte service te bieden.

 

Belangrijke waarden

  • Service en kwaliteit.
  • Verschillende tweedehands motorfietsen.
  • Het veilig onderhouden van u motorfiets
  • We zijn bekende met de nieuwste technologieën

Geschiedenis

Mototech is ontstaan in 2002 vanuit de hobby van Stefaan en David, in het hedendaagse leven de zaakvoerders van Mototech.

Begonnen in de racerij waar de nodige ervaring en kennis werd opgedaan, groeide al snel het idee om een zelfstandige praktijk op te richten. Door de uitstekende technische kennis en ervaring werd er al snel een steeds uitbreidend en vast cliënteel opgebouwd. 

Het kleine werkatelier te Wetteren, dat oorspronkelijk diende om de wedstrijdmotoren te preparen, werd al snel te klein. Dus werd er uitgekeken naar een grotere werkruimte met een eventuele winkelruimte. Die vonden we in het pittoreske Schellebelle waar we van 2007 tot 2016 onze werkplaats maken. 

Eind 2015 hadden we het pand gekocht waar we tot op heden nog altijd gesitueerd zijn. Terug naar Wetteren. Met een grote showroom en voldoende plaats om de service te leveren die onze klanten verdienen. Na ongeveer een jaar werken in het nieuwe pand waren we klaar om in November 2016 te openen op de Brusselsesteenweg.

Nadat we in 2018 met een Yamaha R1 de nodige successen hadden behaald in het wereldkampioenschap lange afstand rijden, werden we in 2019 officieel verdeler van Yamaha motorfietsen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info