DRIE AANTREKKELIJKE ACTIES SAMENGEVOEGD IN ÉÉN DEAL

SINDS 1955 HEEFT YAMAHA HET HART VAN TALLOZE MOTORRIJDERS SNELLER DOEN KLOPPEN. DIT WORDT MOGELIJK GEMAAKT DOOR DE ‘KANDO’-ERVARING. KANDO IS EEN JAPANS BEGRIP DAT HET GEVOEL VAN DIEPE VOLDOENING EN OPWINDING UITDRUKT DAT MEN VOELT WANNEER MEN IETS VAN BUITENGEWONE WAARDE, KWALITEIT EN PRESTATIES ERVAART. ZO MAAKT YAMAHA DE DROMEN VAN VELEN WERKELIJKHEID.

Onlangs zijn de nieuwste producten geïntroduceerd, samen met product- en kleurwijzigingen voor 2024. Dankzij de ‘Yamaha Season Starters’ zijn motorrijders nu een stap dichter bij hun droommotorfiets of motorscooter voor een perfecte start van het nieuwe motorseizoen!

De Yamaha Season Starters 2024 gelden van 1 december 2023 tot en met 29 februari 2024 voor iedere nieuwe motorfiets of motorscooter van Yamaha en bij alle officiële Yamaha-dealers in België. Haal hier uw voordeel uit en verzeker uzelf van een droomstart van het nieuwe motorseizoen.

Dit jaar ontvangt u bij aankoop van een nieuwe Yamaha motorfiets of motorscooter een unieke startpremie + 15% korting op originele Yamaha accessoires + 15% korting op Yamaha kleding!

U kunt van alle drie de Yamaha Season Starters profiteren,
maar het is ook mogelijk om slechts één of twee van de voordelen te gebruiken.

Meer info klik hier