Toen Yamaha in 2007 de MT-01 lanceerde, had niemand kunnen voorspellen hoe deze unieke machine het beeld van de motorfietsmarkt in Europa zou veranderen. Met zijn Naked-carrosserie, motorblok met hoge koppel en de kenmerkende look onderscheidde deze motorfiets zich van de massa. Het was het begin van een nieuw tijdperk in de motorwereld dat echt van start ging met de lancering van de fenomenaal succesvolle MT-09 in 2013.

Europese rijders hielden van wat ze zagen: een sportieve Naked met een heel speciaal karakter die ze het koppel, de wendbaarheid en het gevoel bood waarnaar ze op zoek waren.

De MT-10 is nu al de onbetwiste koning in Yamaha’s Hyper Naked segment. Sinds deze blockbuster op het toneel verscheen, heeft deze motorfiets een groot respect afgedwongen van iedereen die erop heeft gereden – en ook van iedereen die hem in actie heeft gezien.

Vandaag lanceert Yamaha de volgende evolutie van de MT-10, met meer vermogen, controle en nog meer adrenaline.

Naast de informatie die u kunt lezen in bijgaand persbericht (PDF) welke op het embargo moment is uitgestuurd, kunt u het volledige assortiment ontdekken op onze website:

https://www.yamaha-motor.eu/be/nl/products/motorcycles/hyper-naked/